Tässä sitä nyt ollaan. Viimeinkin monen kuukauden päkinnän jälkeen onnistuin tekemään oman blogin. Syy sen syntymisen hitauteen ei suinkaan ole siinä, ettenkö osaisi tehdä blogia tai etteikö minulla olisi mitään sanottavaa. Minulla on aina sanottavaa, halusittepa tai ette.

Monet tämän blogin nähdessään ajattelevat taastusti -"Ei luoja, taas uusi turhaakin turhempi muotiblogi, jonka ylläpitäjä ei tiedä muodista mitään!" Tämä saattaa olla osittain totta, sillä ainakin omasta mielestäni tietoni muodista ovat kuitenkin loppujen lopuksi aika suppeat.

Tässä blogissa en siis aio kertoa teille, kuinka tulee pukeutua saadakseen unelmiensa miehen lankeamaan polviensa eteen tai kuinka näytetään niin järkyttävän hyvältä, että naapurin missikandidaatti vihertyy kateudesta. Täällä kerron oma tarinani muodista: Siitä, millaisena itse sen koen ja millainen on oma tyylini. Vaikutteiden ottaminen ja kaikenlainen muu matkinta on sallittua, mutta epäilen sen olevan loppujen lopuksi aika vähäistä. Oma tyylini ei siis missään nimessä ole ehdoton kultainen totuus. 

No, millainen on oma tyylini? Millainen olen ostajana? Ihan ensiksi minun on sanottava, että olen shoppailuihmiseksi harvinaisen nuuka. Ystäväni katsovat minua kieroon kun valitan heille kitupiikki- luonteenpiirteestä. He toteavat, ettet todellakaan ole, kun ostat aina niin paljon vaatteita. Totuus on kuitenkin se etten edes osta. Heillä on näköjään huono muisti vaatteideni suhteen.

Kuten mainitsin olen hyvin tiukka ostamisen suhteen. Rakastan merkkivaatteita, mutten koskaan osta niitä itse tai alkuperäiseen hintaan. Pyrin aina ostamaan ostokseni löytöinä, jolloin voin hyvällä omalla tunnolla ostaa vaatteen eikä hinta kirpaise suhteessa sen alkuperäiseen hintaan. Vaikka rakastankin merkkivaatteita, suosin paljon myös ns. "halpisketjuja". H&M:ltä saa mukavannäköisiä vaatteita halvalla, joten miksi en ostaisi sieltä? Minusta tyylikäs pukeutuja osaa yhdistellä eri vaatemerkkien antia yllensä niin taidokkaasti, että loipputulos näyttää hyvältä. Tähän itse pyrin.


  • Paita h&m; 7,90 €
  • Huivi Sand; 10 € (Kirpputorilta)
  • Legginsit Mango; 14,95 €

Nyt olisi varmaan hyvä lopettaa tämä ensimmäinen, mutta ah niin sekava blogikirjoitus. Mikäli luit tämän kirjoituksen ja mielesi heräsi vihastuttavia, ihastuttavia tai muuten vain mainitsemisen arvoisia ajatuksia, ole hyvä ja kirjoita kommentti. Tykkään luke kommentteja, olivat ne millaisia tahansa.

-Ms Curious