Tänään ei sitten huvita niin mikään. Ei huvita siivota, tehdä pyskologian projektia, läksyjä tai mitään muuta yhtä järkevää, joten päivä menee vallan leppoisasti dataten ja shoppaillen. Ja valokuvaillen, vaikkein ehtinyt sitä kauan tekemäänkään, kun pimeä tulee vielä aika nopeasti.

Pyörähdin siis tänään kaupungilla, tarkoituksena käväistä Radiokirppiksellä lunastamassa turvakaapissa olleen, alkuperäisesti vähintään 800 euron maksaneen Louis Vuittonin laukun. Juuri kun onnistuin kipittämään maihareissani ovelle, tajusin, että liike oli mennyt kaksikymmentä minuuttia sitten kiinni. Damn. Pakko käydä huomenna uudestaan, mun täytyy saada se laukku!

Olin niin masentuneissa (heh heh) ja möksmöks fiilareissa ettei mistään meinannut oikein tulla mitään. Hortoilin epätoivoisena Koskikeskuksessa ja lunastin uudet piilarit ja nesteet (200 €). Sitten muistin sen! Sen mitä olin eilen nähnyt H&M:n näyteikkunassa!

Kaikki takit ja bleiserit, -10 €! Juoksin niin nopeasti kuin pystyi liikkeeseen ja aloin penkomaan sieltä jo muutaman päivän himoitsemaani takkia. 40, 40, 40, 42, 38.... Eih! Olin niin pettynyt, niin pettynyt kun omaa kokoa ei löytynyt. Aloin surullisena katsella muita takkeja ja sitten huomasin viereiselle rekille "piilotetun", juuri kaipaamani takin kokoa 34!

Hahahaaa, voi sitä reppanaa joka luuli ettei kukaan löytäisi hänen takkiaan, mutta minäpä, haukkasilmäinen gepardi nappasin takin ja ryntäsin sovituskopeille. Takki on T Ä Y D E L L I N E N. Tänään en ehtinyt ottaa siitä kuvaa kun on palatessani kotiin oli jo niin pimeää. eli huomenna sitten.

Ai mikä oli päivän opetus? Paskamaisimmankin fiiliksen saa nostettua shoppaamalla ja tekemällä löydön!


Tänään ennen kaupungille lähtöä oli mun rönttöpäivä, kuten vaatteista näkee.
Huppari veljen ja leggarit h&m 7,90 €

-Ms Curious